Cumartesi , Temmuz 22 2017
Son Haberler
Buradasınız: Anasayfa / ANA KAPAK / Bahçelievler Özel Medical Park Hastanesi İle Esnaflarımıza Yönelik İndirim Protokolü İmzalandı

Odamıza kayıtlı üyelerimizin kendileri ve bakmakla yükümlü olduğu birinci derece aile fertlerinin Bahçelievler Medical Park Hastanesinde sunulan sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanacakları sözleşme İstanbul Berberler Odası  Başkanı Şükrü Akyüz ve Bahçelievler Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç.Dr. İsmail Akdemir tarafından İstanbul Berberler Odası Aksaray Merkez’de imzalandı. İmza törenine Bahçelievler Medical Park Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Fatma Şahin, Pazarlama Müdürü Sevil Yılmaz ve Pazarlama Sorumlusu Mustafa Yunus Altundağ katıldı.

Başkan Şükrü Akyüz yaptığı açıklamada, Berber esnafı ile birinci derece yakınlarının bu indirimlerden yararlanabileceğini belirtti. Başkan Akyüz, “Gerek rahatsızlıkların tedavisinde gerekse rahatsızlık ortaya çıkmadan yapılacak olan tetkiklerde yüzde 20 indirim yapılması esnaflarımız için önemlidir. Yapmış olduğumuz bu anlaşma Türkiye genelinde bulunan tüm Medical Park hastanelerini kapsamaktadır. Tüm esnaflarımıza ve ailelerine hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Bahçelievler Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Yrd.Doç.Dr. İsmail Akdemir ise, “Muayene fark ücreti ile ayakta veya yatarak gerçekleştirilen tedaviler esnasındaki tüm tahlil, tetkik, ameliyat ve yatan hasta hizmetlerinde oluşan fark ücretlerinde yüzde 20 indirim uygulanacak. Sağlık hizmetlerini berber esnaf ve sanatkârlarımıza sunabilmekten dolayı mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Hakkında İstanbul Berberler Odası

Yoruma kapalı.