Cumartesi , Temmuz 22 2017
Son Haberler
Buradasınız: Anasayfa / ANA KAPAK / Başbakan Yrd. Numan Kurtulmuş, Beşiktaş Esnafı İle Bir Araya Geldi

Başbakan Yrd. Numan Kurtulmuş, Beşiktaş Esnafı İle Bir Araya Geldi

Ak Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığı tarafından Beşiktaş Point otelde düzenlenen kahvaltılı toplantıya Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ak Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Beşiktaş ilçesinde faaliyet gösteren berber esnafları, Esnaf odaları başkanları ve esnaflar katıldı.

Düzenlenen toplantıda Başbakan Yardımcısı Sn. Numan Kurtulmuş ile görüşen İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, esnaflarımızın taleplerini ve isteklerini kendilerine aktardı.

Gerçekleştirilen toplantıda 16 Nisan Referandum süreci ile ilgili katılımcıları bilgilendiren Kurtulmuş, 16 Nisan tarihinin Türkiye’nin geleceği için çok önemli bir tarih olduğunu belirtti.

Hakkında İstanbul Berberler Odası

Yoruma kapalı.