Cumartesi , Temmuz 22 2017
Son Haberler
Buradasınız: Anasayfa / ANA KAPAK / BAŞKAN AKYÜZ’ÜN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN AKYÜZ’ÜN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Akyüz mesajında, “Türkiye’nin istiklal ve istikbali, hoşgörülü, tarihi geçmişine ve atalarına saygılı, milletine sadık, gelenek ve göreneklere bağlı genç nesillerle garanti altındadır.” ifadelerine yer verdi.

Başkanı Şükrü Akyüz açıklamasına şöyle devam etti.
“Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı gençlerimize emanet ettiği bu gün, İstiklal mücadelemizin de başlangıcı niteliğini taşıyor.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve hürmetle anıyor, gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” dedi.
  • Akyüz2017
  • 19mayıs