Cumartesi , Temmuz 22 2017
Buradasınız: Anasayfa / ANA KAPAK / Başkan Akyüz’ün Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Akyüz’ün Ramazan Bayramı Mesajı

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Akyüz mesajında şunları kaydetti:
“Rahmetiyle bizleri kucaklayan, şefkatiyle bizi bir araya toplayan on bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak, sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir.
Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Bayramının, esnaflarımıza, ailelerine, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesi temennisiyle, bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.”
  • BSKNEW

Hakkında İstanbul Berberler Odası