Cumartesi , Temmuz 22 2017
Son Haberler
Buradasınız: Anasayfa / ANA KAPAK / Başkan Şükrü Akyüz’den Türk Polis Teşkilatının 172. Yıl Kutlama Mesajı

Başkan Şükrü Akyüz’den Türk Polis Teşkilatının 172. Yıl Kutlama Mesajı

“Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 172. kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftasını kutluyorum.”

Devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz.

Gücünü halktan ve yasalardan alan polisimiz, görevini her zaman fedakarca yapmış, milletimizin huzur ve güvenliği için gerektiğinde canını bile vermekten kaçınmamış, milletimizin güvenini ve takdirini kazanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm emniyet teşkilatımızın polis haftasını kutluyor,görevini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize aileleri ve tüm sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayat diliyorum”
  • BSK KASIM PORTRE-1024
  • POLİS TESKİLATI