Cumartesi , Temmuz 22 2017
Son Haberler
Buradasınız: Anasayfa / ANA KAPAK / Başkan Şükrü Akyüz’ün Babalar Günü Mesajı

Başkan Şükrü Akyüz’ün Babalar Günü Mesajı

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Babalar Günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Akyüz mesajında şu ifadelere yer verdi.

Toplumumuzun en önemli yapı taşı olan aile; sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerler üzerine kurulmuş bir sosyal yapıdır. Bu yapının temel direklerinden birisi de babalarımızdır.

Babalık yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren babalarımız sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimizdir.

Ailesi için fedakârlığı  üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu  kendi mutluluğu sayan babaların, annelerimizle  birlikte sadece  özel günlerde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, sevgi, saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir.

Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bize güç veren,  bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, vatanımızın ve tüm evlatların güvenliği için feda eden aziz şehit ve gazi babaları başta olmak üzere, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, hayatı  boyunca  maddi-manevi bütün imkanlarını  ailesi için seferber eden tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.

• Akyüz2017

Hakkında İstanbul Berberler Odası