Cumartesi , Temmuz 22 2017
Son Haberler
Buradasınız: Anasayfa / ANA KAPAK / Başkan Şükrü Akyüz’ün Berat Kandili Mesajı

Başkan Şükrü Akyüz’ün Berat Kandili Mesajı

Başkan Şükrü Akyüz, Ramazan ayının habercisi sayılan Berat Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Akyüz yayınladığı mesajında; “Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdecisi olan Berat Kandilini yaşamanın heyecanı içerisindeyiz. Kurtuluş, af ve arınma anlamlarına gelen Berat Kandili; Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah’a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna zaman dilimlerinden birisidir.

Gönül dünyamızı temizleme ve yaşadığımız hayatı sorgulama fırsatı sunan Berat Kandili, her türlü kötü duygulardan, haksızlık ve adaletsizlikten, kin, nefret ve intikam duygularından arınmayı, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğretmektedir. Manevi duyguların yoğunlaştığı bu mübarek gün ve geceleri tüm insanlığın huzur ve mutluluğu için dua ederek değerlendirmeliyiz.

Bu duygularla esnaflarımızın, ailelerinin ve tüm İslam âleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini diliyorum” dedi.
  • IMG_8449

Hakkında İstanbul Berberler Odası