Cumartesi , Temmuz 29 2017
Buradasınız: Anasayfa / ANA KAPAK / Başkan Şükrü Akyüz’ün Kadir Gecesi Mesajı

Başkan Şükrü Akyüz’ün Kadir Gecesi Mesajı

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Ramazan ayı içerisinde bulunan ve bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi ile ilgili olarak bir mesajı yayınladı.

Başkan Akyüz, mesajında “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmanın hüznünü ve aynı zamanda bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmanın heyecan ve sevincini yaşıyoruz.

İslâm âlemi için büyük önem taşıyan ve nimetlerinin bol olduğu Kadir Gecesi inananlar için bir fırsat gecesidir. Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gecede ibadetlerimizde, ahlaki yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bugünü her gün yaşamaya gayret etmeliyiz.

Bu duygularla esnaflarımızın, ailelerinin  ve İslâm âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin; Ülkemize, İslam âlemine ve bütün insanlığa iyilik, güzellik ve hayır getirmesini diliyorum” dedi.

• baskan new resim

Hakkında İstanbul Berberler Odası