Cumartesi , Temmuz 22 2017
Buradasınız: Anasayfa / ANA KAPAK / Başkan Şükrü Akyüz’ün Miraç Kanili Mesajı

Başkan Şükrü Akyüz’ün Miraç Kanili Mesajı

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Akyüz, mesajında, “Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz Mübarek gecelerden birisi olan Miraç Kandili’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Peygamber Efendimizin mucizelerinden olan Miraç, Yüce Peygamberimiz’in (SAV) Cenab-ı Allah’ın yüksek huzuruna kabulüdür ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız terakki ufkudur. Miraç mucizesi, Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla doludur. Bu vesile ile İslam aleminin, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın Miraç Kandilini kutluyor, bu gecenin bereket ve feyzinden ziyadesiyle yararlanabilmeyi yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.
  • BAŞKAN-BOYDAN-PORTRE-400x600
  • MİRAÇ KANDİL