Cumartesi , Temmuz 22 2017
Buradasınız: Anasayfa / ANA KAPAK / Başkan Şükrü Akyüz’ün Regaip Kandili Mesajı

Başkan Şükrü Akyüz’ün Regaip Kandili Mesajı

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Akyüz mesajında Regaip Kandilinin birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlenmesini ve hayırlara vesile olmasını diledi.

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz,“Bir kez daha hep birlikte Allah’ın bereket, rahmet ve mağfiretinin bol bol ihsan edildiği üç ayların müjdecisi Regaip Kandiline erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Edilen duaların ve tövbelerin kabul görüldüğü, yüreklerin nurla dolduğu, Yüce Mevla’nın sonsuz affından, merhametinden ve iyiliğinden bol bol yararlanıldığı bu kutsal gecenin birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularımızın güçlenmesine ve hayırlara vesile olmasını diler, tüm İslam aleminin Regaip Kandilini tebrik eder sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
  • IMG_8449

Hakkında İstanbul Berberler Odası