Cumartesi , Temmuz 22 2017
Son Haberler
Buradasınız: Anasayfa / Başkanımız Şükrü Akyüz’ün Özgeçmişi

Başkanımız Şükrü Akyüz’ün Özgeçmişi

baskanimiz11955 yılı Merzifon doğumlu Öğrenim Durumu Lise Evli ve Üniversite mezunu iki erkek çocuğu var.

Berberlik mesleğine ilk olarak Merzifon’ da başlayıp, 1970 senesinde Ankara’ da iki yıl çalışmıştır. 1972 senesinde İstanbul’da Maçka,Nişantaşı ve Beşiktaş’ta çalıştıktan sonra,1982 yılında Beşiktaş’ ta bulunan  işyerini açmış ve halen aynı salonu işletmektedir.

İstanbul Erkek Berberleri Odası’nda 1988 yılında Yönetim Kurulu Üyeliği, 1996 yılında da 2. başkan olarak görev yapmış olup, 2002 yılında başkanlık görevine gelmiş ve halen bu görevini sürdürmektedir. 2010 yılında ise İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği‘nin yapılan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu üyeliği‘ne seçilmiştir.

1997–2005 yılları arasında Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu’nda Denetim, Yönetim Üyeliği ve Başkan Vekilliği yapmıştır. Mesleğinde bireysel olarak Yurtiçi ve Yurtdışında yarışmalara katılmış olup, bir çok önemli ödüllere sahiptir.

Cevapla

Scroll To Top