Cumartesi , Temmuz 29 2017
Son Haberler
Buradasınız: Anasayfa / ANA KAPAK / Esenler Esnafı Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya Geldi

Esenler Esnafı Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya Geldi

Esenler Belediyesinin ilçede faaliyet gösteren Erkek Berberi ve Kadın Kuaförlerine yönelik gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantı Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezinde düzenlendi.

Toplantıya Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Esenler ilçesinde faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafı katıldı.

Katılımcıları selamlayarak sözlerine başlayan İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun göreve gelişi ile ilçede esnaf adına çok iyi şeyler yapıldığına değindi. Başkan Akyüz, “İlk belediye seçimlerinde berber esnafını toplayan kıymetli başkanımız Sn. M. Tevfik Göksu, bizim en çok beklediğimiz Pazar uygulamasını hayata geçirerek aileleri ve çocukları babalarına kavuşturdu. İlçede faaliyet gösteren kayıt dışı esnafına ve pankartçılara son verdi Bu güne kadar vermiş olduğu tüm sözleri yerine getiren Başkanımız Sn Göksu’yu ben huzurlarınızda alkışlıyorum” dedi.

Başkan Şükrü Akyüz’den sonra konuşmasını gerçekleştiren Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, zaman zaman esnaflarla toplantılarda bir araya gelindiğini ve konuşulan konuların Esenler, İstanbul ve Türkiye olduğunu söyledi. Başkan Göksu konu ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü “Bugün konuşacağımız konu ne bir partinin seçimi, ne bir partiyi seçme nede bir şahsı seçme meselesi. Türkiye’nin bugün konuşacağı konu Türkiye bundan sonraki yoluna hangi hızda devam etsin, bundan sonraki mücadelesine hangi duruşla devam etsin. Her şeyden önemlisi Türkiye’nin kendisine oynanan oyunları nasıl bertaraf edileceği bir seçimi konuşuyoruz. Bu seçim sadece ve sadece bir hükümet sistemi değişikliği seçimi olmanın ötesinde. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum ülkemizin gelişmesine büyüt katkı sağlayacak. Ben 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referanduma karşı duyarlılığınıza ve bugün ki toplantımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyor, hepinize hayırlı günler diliyorum.”
  • son
  • New_DSC_0667