Cumartesi , Temmuz 22 2017
Son Haberler
Buradasınız: Anasayfa / ANA KAPAK / Güngören Esnafı İle Kahvaltı’da Bir Araya Gelindi

Güngören Esnafı İle Kahvaltı’da Bir Araya Gelindi

Güngören Belediyesi ve İstanbul Berberler Odasının düzenlediği kahvaltılı toplantı, Güngören Belediyesi Cevizlik Sosyal Tesislerinde 19 Mart Pazar Günü Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, ve ilçede faaliyet gösteren esnafların katılımı ile düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasına Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve katılımcı esnafı selamlayarak başlayan İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Başkan Karaman’ın göreve geldiği günden beri esnaf ile iç içe olduğunu ve sorunları, istekleri ile yakından ilgilendiğini belirterek başkan Karaman’a teşekkürlerini sundu. Başkan Şükrü Akyüz, ilçede uygulanmakta olan Pazar tatili uygulamasının güzel bir şekilde devam ettiğini belirterek uygulamayı ihlal eden kişilere belediyenin ilgili birimleri tarafından müdahale edildiğinin altını çizdi. Güngören ilçesinde camlarına çok fazla pankart asarak haksız rekabet ortamı oluşturan iş yerlerinin olmadığını söyleyen İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Esnaf eşit şartlarda çalışmalı ve haksız rekabet ortadan kalkmalı dedi.  İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, “İlçede kayıt dışı olarak faaliyet eden iş yerlerini gerek biz gerekse belediye tespit ediyoruz. Bu iş yerlerini en hızlı şekilde kayıt altına alıyor, haksız rekabeti ortadan kaldırıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Şükrü Akyüz’den sonra konuşmasını gerçekleştirmek için söz alan Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, sözlerine katılımcıları selamlayarak başladı. Ruhsatsız ve kayıt dışı olarak faaliyet gösteren iş yerlerine yönelik yapılan çalışmaları hızlandıracağız diyen Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, esnafların eşit şartlarda çalışmaları için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız dedi Başkan Karaman sözlerini şöyle sürdürdü “İstanbul Berberler Odası ile iş birliğimiz devam edecek. Gerek odanızın bizlere ulaştırdığı kayıt dışı ve camlarına pankart afiş vb asarak haksız rekabete neden olan iş yerleri, gerekse belediye olarak bizlerin tespit ettiği iş yerlerine en hızlı şekilde müdahale edeceğiz ve esnaflarımızın yaşamış oldukları sorunları en hızlı şekilde ortadan kaldıracağız.”

16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandumun Türkiye’nin geleceği için son derece önemli olduğunu söyleyen Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, “Siz değerli berber esnaflarımız siyasetin nabzısınız ve bizler için çok kıymetlisiniz. Geçmiş dönemlerde ülke yönetimlerinde yaşanılan aksaklıkları, sorunları en iyi bilen esnaf grubusunuz. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandum ile ilgili esnafları bilgilendiren başkan karaman, referandumun ülkemiz için bir milat ve yeniden doğuş olduğunu ve Evet çıkması neticesinde Türkiye’nin önünde kimsenin duramayacağını ve Türkiye’nin büyümesinin çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşeceğini söyledi. Toplantı, soru cevap kısmına geçilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

• New__DSC0892
  • New__DSC0893