Cumartesi , Temmuz 22 2017
Son Haberler
Buradasınız: Anasayfa / ANA KAPAK / İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz’ün Ramazan Ayı Mesajı

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz’ün Ramazan Ayı Mesajı

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Ramazan ayı nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, tüm İslam Aleminin ve esnaflarımızın Ramazan ayını kutladı.

Başkan Şükrü Akyüz, Ramazan ayında manevi duyguların en üst düzeye ulaştığını ve insanlar arasında kardeşlik duygularının pekiştiğini belirterek, yapmış olduğu yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi:“Sevgi, paylaşma ve kardeşlik duygularını hep birlikte idrak edeceğimiz, manevi güzellikleriyle tüm insanlığı kuşatan mübarek Ramazan Ayına girmiş bulunuyoruz. Ramazan ayı tüm dünyada olmak üzere, İslam Âleminde de barış ve huzurun hâkim olduğu, tüm insanların kardeşlik duygularıyla birlikte yaşadığı günlere vesile olması açısından da mübarek bir ay.

Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu kutsal ay, marifet, bolluk ve bereket ayıdır. Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran Ramazan Ayı, mucizelerle dolu bir aydır. On bir ayın sultanı Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için bereket, barış ve huzur getirmesini temenni eder, tüm İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”
  • 2017 bitmiş facebook kapak ramazan

Hakkında İstanbul Berberler Odası