Beykoz Omurilik Felçiler Derneği Misafirlerine Saç Sakal Bakımı Yapıldı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Beykoz Şubesi misafirlerine saç sakal bakımı yapıldı.

Beykoz Omurilik Felçlileri Şubesinde gerçekleştirilen saç sakal bakımına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Başkan Vekilleri, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Başkan Vekili Hasan Kuru, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Beykoz Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saniye Efe ve ekibi, Beykoz'da faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafları katılım sağladı.

TOFD Başkanı Saniye Efe, "Bugün bizleri yalnız bırakmayan başta Beykoz Belediye Başkanı Sn. Yücel Çelikbilek'e, İstanbul Berberler Odası Başkanı Sn. Şükrü Akyüz ve beraberindekilere teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen saç sakal bakımı sonrasında Başkan Şükrü Akyüz, atölye bölümüne geçerek TOFD Beykoz Şubesi misafirlerinin yapmış olduğu el emeği ürünlerini inceledi. Bu esnada bir misafir tarafından Başkan Şükrü Akyüz'e el işi Atatürk portresi hediye edildi.