ZEYTİNBURNU ESNAFLARIMIZLA KAHVALTILI TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zeytinburnu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantı Ak Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdül Selami Delibalta, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz Yönetim ve Denetim Kurulu ve ilçede faaliyet gösteren esnaflarımızın katılımı ile düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasını katılımcıları selamlayarak ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek gerçekleştiren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Zeytinburnu ilçesinde uygulanmakta olan Pazar tatili uygulamasının devam etmesini ve aksaklıkların önüne geçilerek Pazar günü iş yerlerini açanlara gerekli işlemler yapılması gerektiğini Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy’a iletti.

İlçede kayıt dışı faaliyet gösteren, camlarına pankart afiş ve ışıklı tabela asarak haksız rekabete neden olan bazı iş yerlerinin olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Akyüz, Başkan Adayı Ömer Arısoy’un ve ekibinin göreve geldikten sonra bu iş yerlerine müdahale etmesi ve herkesin eşit şartlarda çalışması adına çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi.

Başkan Şükrü Akyüz’den sonra konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdül Selami Delibalta, katılımcılara Ak Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy’u tanıttı.

Konuşmasını gerçekleştirmek için kürsüye son gelen isim ise Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy oldu. Berberlerin siyasetin nabzı ve canlı sosyal medya olduğunu belirten Arısoy, göreve geldikleri andan itibaren ilçedeki berber esnafının yaşamış olduğu tüm sorunların çözüleceğini, Pazar uygulamasının ise aksaklıklar olmadan devam edeceğini belirtti.

Pazar tatili uygulamasını ihlal edenlere gerekli işlemlerin yapılacağını belirten Başkan Adayı Ömer Arısoy, kayıt dışı olarak faaliyet gösteren iş yerlerinin ise denetleneceğini, bu iş yerlerine oda kaydı olmadan hiçbir suret ile iş yeri açma ruhsatı vermeyeceklerini sözlerine ekledi.

Camlarına pankart, afiş ve ışıklı tabela asarak haksız rekabete neden olan iş yerlerine ise Zabıta tarafından denetimler gerçekleştirileceğini vurgulayan Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, yapılan bu denetimlerde tespit edilen bu afişlerin, pankartların derhal indirileceğini, herkesin eşit şartlarda çalışacağının sözünü katılımcılara verdi.

Zeytinburnu esnaflarımıza yönelik düzenlenen kahvaltılı toplantı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy’un belediye başkanı seçildiği taktirde ilçede gerçekleştireceği projeleri katılımcılara aktarması ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile kahvaltılı toplantı sona erdi.