Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Beyazıt Şube ile Oda Üyelerimize Özel Protokol İmzalandı

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ve TEB Beyazıt Şube Müdürü Nermin Ustabaş tarafından imzalan protokol, Oda Genel Sekreteri Sibel Macit, TEB Beyazıt Şube İşletme Müşteri İlişkileri Yöneticisi Sinem Şengün’ün katılımı ile gerçekleştirildi.

İmzalanan Protokol neticesinde esnaflarımıza yönelik Eft, Havale gibi işlemlerden herhangi bir işlem ücreti tahsis edilmeyecek ve yine oda üyelerimize özel 1.99 faiz oranı ile kredi tahsisi sağlanacaktır. Ayrıca, esnaflarımıza tahsis edilecek olan Patron kartı ile esnaflarımız şubeyi ziyaret etmeden evraksız, kefilsiz ve imzasız TEB Bankası ATM’lerinden 20.000 TL’ye kadar 1.99 faiz oranı ile anında kredi kullanabilecekler. Üye oda aidatlarınızı vade farksız Patron Kartı ile oda merkez ve Şubelerimizden taksitlendirebilirsiniz.

TEB Beyazıt Şube’nin siz değerli esnaflarımıza sunmuş oldukları kampanyalar hakkında detaylı bilgiyi aşağıdaki numaralardan alabilirsiniz.

Şube Tel: 0850 204 01 23

Nermin Ustabaş: 0530 834 65 31