Arnavutköy Yaşlı ve Engelli Koordinasyon Merkezi Sakinlerine Bayram Öncesi Saç Sakal Bakımı Yapıldı.

Arnavutköy Yaşlı ve Engelli Koordinasyon Merkezi Sakinlerine Saç Sakal Bakımı Yapıldı.

Etkinliğe İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldız ve Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Recep Keydal, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli Arnavutköy Hacı Şamil Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Arslan Küçükkara ve ilçede faaliyet gösteren erkek berberleri ile birlikte katılım sağladı.

Başkan Şükrü Akyüz ve Hacı Şamil Mesleki eğitim Merkezi Müdürü Arslan Küçükkara ve Arnavutköy ilçesinde faaliyet gösteren oda üyesi esnaflarımız ve mesleki eğitim merkezi öğrencileri tarafından saç kesiminden sakal traşına kadar bir çok noktada uygulamaların gerçekleştirildiği etkinlikte Arnavutköy Yaşlı ve Engelli Koordinasyon Merkezi sakinlerinin aynaya baktıklarında daha mutlu olmaları sağlandı.