Üsküdar Esnaflarımıza Boğaz Turu Düzenlendi

Üsküdar Belediyesi tarafından ilçede faaliyet gösteren Esnaflarımız ve Ailelerine yönelik boğaz turu düzenlendi.

Üsküdar Valide Sultan gemisi ile gerçekleştirilen kahvaltılı boğaz turu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Başkan Vekilleri, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Üsküdar Esnaflarımız ve Ailelerinin yoğun bir katılımı ile gerçekleşti.

Boğaz turunda açılış konuşması gerçekleştiren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz sözlerine katılımcı protokol ve katılımcıları selamlayarak başladı.

Başkan Şükrü Akyüz, sözlerini şöyle sürdürdü; "Bugün Berber Esnafını ve bizleri son derece modern bir gemide bir araya getirerek ağırlayan, İstanbul Boğazının her iki yakasını rehber eşliğinde görme, tanıma fırsatını sunan, İstanbul’daki Esnaflarımızın içinde en az sorun yaşayan bir ilçemiz olmasından dolayı Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’e teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman belediye ile odamız bir uyum içerisinde hareket etti. Hepinize şimdiden aileleriniz ile birlikte iş stresinden uzak güzel saatler geçirmenizi diliyorum.”

Başkan Şükrü Akyüz'den sonra konuşmasını gerçekleştiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri, çok değerli esnaflarımız ve kıymetli aileleri hepiniz hoş geldiniz.  Bu organizasyonda Berber Esnaflarımız ve aileleri ile birlikte olmanın benim için ayrı bir yeri var. Ağustos ayından bu yana Valide Sultan gemisi ile vatandaşlarımıza boğaz keyfi yaşatıyoruz. Türkiye’de ve dünyada bu projenin başka bir örneği yok. Her gün 1000 kişi ile kültür turlarına devam ediyoruz. Bu sabahta siz değerli berber esnaflarımız ve aileleri ile birlikte olmakta ayrı bir keyif, davetimize icabet edip geldiğiniz için teşekkür ederim”