Modern Saç Kesimi Teknikleri Eğitimimiz Şirinevler Eğitim Salonumuzda Gerçekleştirildi

Modern Saç Kesimi teknikleri eğitimimiz İstanbul Berberler Odası Şirinevler İrtibat Büromuz ’un Eğitim Salonunda Eğitmen Arca Acar’ın anlatımları ve kafa üzerindeki uygulamaları ile gerçekleştirildi.

Katılımcıları selamlayarak konuşmasını gerçekleştiren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, “Değerli meslektaşlarımız, hepiniz hoş geldiniz. Bugün dükkânlarınızı kapatarak Eğitim Salonumuza gelmenizden ve mesleğinize olan bakış açınızdan dolayı sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Eğitimlerimizi tüm İstanbul’da gerçekleştireceğiz. 30’ar kişilik gruplar halinde üyelerimizi davet edeceğiz. Ben şimdiden alacağınız eğitimin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Şükrü Akyüz’ün konuşmasından sonra eğitmen Arca Acar saç kesimi teknikleri ile ilgili teknik bilgileri katılımcılara sundu. Sunum sonrasında ise eğitim kafa üzerinde kesim uygulamalarının yapılması ile devam etti.

Gerçekleştirilen eğitim, Başkan Şükrü Akyüz ve Arca Acar tarafından katılımcılara sertifika verilmesi ile son bulurken eğitime katılan esnaflarımız İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz’e kendilerine eğitim imkânı sağladığı için teşekkürlerini sundular.