İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Alpeda Filiz Çelik Firmasının Ümraniye’de yeni açmış olduğu Showroom’unu Ziyaret Etti.

Alpeda Filiz Çelik Firması Türkiye Satış Müdürü İsmail Tekinöz ile birlikte Showroom’u gezen Başkan Şükrü Akyüz, ziyaretine Anadolu yakasındaki esnaflarımıza yönelik gerçekleştirilecek olan eğitim seminerlerinin düzenleneceği salonu inceleyerek başladı.

Başkan Şükrü Akyüz’ün eğitim salonundan sonraki durağı ise showroom’u gezmesi ile devam etti. Filiz Çelik Alpeda firmasının ürünlerini inceleyen Akyüz, ürünler ile ilgili bilgileri Alpeda Filiz Çelik Türkiye Satış Müdürü İsmail Tekinöz’den aldı.

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz Showroom gezisinden sonra 20 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek olan 4.Piknik festivalimiz ile ilgili Alpeda Filiz Çelik Türkiye Satış Müdürü İsmail Tekinöz ile görüşme gerçekleştirdi. Tekinöz, Alpeda Filiz Çelik Firmasının her zaman olduğu gibi bu senede İstanbul Berberler Odası ve Esnaflarının yanlarında olduğunun altını çizerek bu sene düzenlenecek olan piknik etkinliğinde 2 adet koltuk ve 1 adet bekleme koltuğunun esnaflarımıza çekiliş ile hediye edileceğini ve Filiz Çelik Alpeda firmasının desteklerinin her zaman var olacağını söyledi.

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Alpeda Filiz Çelik Firması Genel Müdürü Osman Çelik’e, Genel Koordinatör Alper Çelik’e, Türkiye Satış Müdürü İsmail Tekinöz’e İstanbul Berberler Odası ve esnaflarımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu.