İstanbul Berberler Odası Show Ekibi BUCOS Güzellik Fuarına Damgasını Vurdu

8-11 Şubat tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen BUCOS Güzellik ve Kozmetik Fuarına İstanbul Berberler Odası Show ekibinin muhteşem Show’u damga vurdu.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuara İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Başkan Vekili Hasan Kuru, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Show ekibi ile birlikte katıldı.

Serkan Düşmez, Kürşat Işık, Sinan Baran, Yusuf Kurşun ve Tuğberk Bukey’den oluşan Show ekibi modeller üzerinde kesimlerini gerçekleştirerek izleyicilere unutulmaz bir Show sundular.

Show’lar sonrasında konuşma gerçekleştiren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, “Bugün burada sanat için sizlerle bir araya geldik. Berberlik ve Kuaförlüğün Vatanı, Dili, Dini, Irkı yoktur. Burada düzenlediğimiz Show’dan izleyicilerimize ve meslektaşlarımıza buradan ayrılırken küçükte bir katkı sağlayabildiysek bu bizi çok mutlu etmiştir” dedi.

Ekibimiz 15 günde bu etkinliğe hazırlandı ve ben kendilerine sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum diyerek sözlerini sürdüren Başkan Şükrü Akyüz, kuaförlüğün erkeği ve bayanının çok fark etmediğini söyledi. Başkan Şükrü Akyüz, “Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Bay Bayan kuaförler aynı salonda hizmet vermeye başladı. Renklendirme ve Modern saç kesimi ve her türlü hizmetler birçok salonda verilmeye başlandı. Bizde oradan sizlere bir örnek sunduk ve bu örneği bugün bu sahnede yaşadık. Harika bir koreografi ve harika bir sahne çalışması ile İstanbul Berberler Odası Show ekibi gerek bizleri gerekse izleyicileri mest ettiniz. Sizleri İstanbul Berberler Odası Başkanı olarak tebrik ediyor, alkışlıyorum. İnşallah bu sahneleri gerek Türkiye’nin her ilinde, gerekse Avrupa’da birlikte sahne alarak sanatımızı her zaman olduğu gibi dünyada da temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz’e konuşmasından sonra NETWORK fuarcılık tarafından hazırlatılan plaket İstanbul Kadın Kuaförleri ve Manikürcüleri Esnaf Odası Başkan Yardımcısı ve Başkan Adayı Haydar Alkoç ve Bursa Kuaförler Odası Başkanı İlker Hüseyin Tan tarafından takdim edildi.

NETWORK fuarcılık tarafından Show ekibi için hazırlatılan plaketler ise İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ve Bursa Kuaförler Odası Başkanı İlker Hüseyin Tan tarafından Show ekibine takdim edildi.