14. Beauty Eurasia Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı İstanbul Fuar Merkezinde ziyaretçilere kapılarını açtı.

Fuarın açılışı Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Federasyonu Başkan Adayı ve İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, Akhisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Kütahya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çaltı, Yönetim Kurulu Üyeleri yüzlerce esnaflar ve ziyaretçilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Fuara katılım sağlayan firmaların standlarını oda başkanları ile ziyaret eden Başkan Şükrü Akyüz, Beauty Eurasia Kozmetik ve Güzellik Fuarının sektör için çok önemli bir fuar olduğunu vurguladı. Bu tür fuarlar mesleğimiz için olmazsa olmaz diyen Akyüz yıllarca fuarların yokluğunu çektiklerini ve geçmişte fuarları izlemek için yurt dışına gidildiğini belirtti.

Bu tür fuarlara ev sahipliği yapmak bizlere gurur veriyor. Firmalar ile istişareler gerçekleştiriyor mesleğimiz ve meslektaşımız için yapacağımız çalışmalar ile ilgili görüşmelerimizi gerçekleştiriyor ve sanatsal şovlar icra ediyoruz diyen Başkan Şükrü Akyüz, "Türkiye’nin dört bir yanından esnaf odalarımızın katılımları ile 14 Nisan Cumartesi fuarın son günü esnaflarımıza, katılımcılara İstanbul Berberler Odası Show Ekibi, Kadir Alkan Show Ekibi, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası, Tekirdağ Berberler ve Kuaförler Odası ve Güngören Mesleki Eğitim Merkezi’nin show ekipleri ile unutulmaz şovlar gerçekleştireceğiz" dedi.

14. Beauty Eurasia Kozmetik ve Güzellik Fuarının ilk günü İstanbul Berberler Odası Standın’da yoğun ziyaretçi akını, oda Başkanlarının ve sektör temsilcilerinin ağırlanması ile son buldu.