ODA ÜYELERİMİZE ÖZEL KAŞ TIP MERKEZİ İLE İNDİRİM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Oda üyelerimiz ve bakmakla yükümlü olduğu birinci derece aile fertlerinin bütçelerine yardımcı olmak amacıyla Özel Kaş Tıp Merkezi Muayeneleri ve tedavilerinden indirimli olarak faydalanacakları sözleşme töreni İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ve Yönetimi, Kaş Tıp Merkezi Sahibi ve Başhekim Yardımcısı Doktor Aziz Kaş, Genel Müdür Uğurcan Giray’ın katılımı ile düzenlendi.

Kaş Tıp Merkezi Sahibi ve Başhekimi Aziz Kaş İle sözleşme imzalayan İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, oda üyeleri, birinci derece yakınları ve iş yerlerinde çalışan personellerinin Kaş Tıp Merkezi’nin sağlamış olduğu tüm sağlık hizmetlerinden %25 oranında yapılan indirim ile çok daha uygun fiyatlarla yararlanabileceklerini söyledi. Başkan Akyüz, “İmzalamış olduğumuz sözleşmenin esnaflarımıza ve ailelerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Kaş Tıp Merkezi Genel Müdürü Uğurcan Giray, İstanbul Berberler Odası ile sözleşme imzaladıkları, oda üyeleri ve ailelerine hizmet sunabilmekten dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi. Giray, SGK Güvencesi olan ve Olmayan kişilerden Poliklinik muayeneleri, Laboratuvar ve Görüntüleme Hizmetleri, Ameliyat ve Servis Hizmetlerinden %25, Diş Hizmetleri ve Medikal Estetik Uygulamalarından ise %10 Checkup Up Paketlerinde ise %20 oranında indirimi üyelerimiz ve ailelerine sunduklarını söyleyerek imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.

Kaş tıp Merkezi’ne aşağıdaki link ve telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

0212 550 37 21 Dahili:1115 Sevilay Gakçı

0212 550 37 21 Dahili: 1110 Dilek Aydın