Üsküdar Belediye Bşk. Hilmi Türkmen'i Ziyaret Ettik

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz Başkan Vekili Hasan Kuru be Üsküdar’ın Duayen Esnafı Ahmet Karagöz ile birlikte Üsküdar Belediye Başkanı Sn. Hilmi Türkmen’i ziyaret ettiler.

İlçede faaliyet gösteren esnaflarımızın taleplerinin ele alındığı ziyarette Üsküdar Belediyesi ve İstanbul Berberler Odası iş birliği ile Üsküdar esnaflarımıza yakın bir tarihte kahvaltılı istişare toplantısı düzenleneceği, esnaflarımızın beklentileri ve belediyenin berber esnaflarımıza yönelik yapmış olduğu çalışmalara ve projelere değinileceği belirtildi.

Üsküdar Belediye Başkanı Sn. Hilmi Türkmen’in misafirperverliği, İstanbul Berberler Odasına ve esnaflarımıza yönelik yapmış olduğu çalışmalar ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.