Bağcılar Esnaflarımızla Kahvaltılı Toplantımız Gerçekleşti

Bağcılar Ak Parti İlçe Başkanlığı’nın ilçedeki esnaflarımıza yönelik gerçekleştirmiş olduğu kahvaltılı toplantı Bağcılar Ak Parti Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Yönetimi ve ilçede faaliyet gösteren berber esnafının katılımı ile gerçekleşti.

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını katılımcıları ve protokolü selamlayarak gerçekleştiren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Bağcılar ilçesinde uygulanmakta olan Pazar tatili uygulamasının esnaflar tarafından çok benimsendiğini ve 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra da uygulamanın devam etmesi dileklerinde bulundu. Başkan Akyüz, Pazar tatili uygulamasını ihlal edenlere gerekli müdahalelerin yapılması, ilçede kayıt dışı olarak faaliyet gösteren iş yerlerinin ise denetlenip kayıt altına alınması gerektiğini söyledi. Camlarına pankart, afiş ve ışıklı tabela asarak haksız rekabete neden olan bazı iş yerlerinin denetlenmesi ve hukuka aykırı asılan bu reklam ürünlerinin haksız rekabet oluşturduğunu ve bir an önce bunların indirilmesi ve herkesin eşit şartlarda çalışması gerektiğini söyleyen İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz tüm bu çalışmalar yapıldığı taktirde herkes artık sanatı ile rekabet edecek dedi ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Parti Bağcılar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Lokman Çağırıcı’ya başarılar diledi.

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz’den sonra konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanlığının yapmış olduğu çalışmaları kısa başlıklar halinde katılımcılara aktardı.

Konuşmasını gerçekleştirmek için kürsüye gelen son isim ise Ak Parti Bağcılar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Lokman Çağırıcı oldu. İlçede kayıt dışı olarak faaliyet gösteren iş yerlerinin kayıt altına alınacağını, Pazar tatili uygulamasının ise kesinlikle devam edeceğini ve uygulamayı ihlal eden iş yerlerine işlem yapılacağını söyleyen Başkan Çağırıcı, ayrıca camlarına Resmi fiyat tarifesine aykırı afiş, pankart ve ışıklı tabela asan iş yerlerine ise bugün itibarı ile müdahale edileceğini ve 1-2 gün içerisinde bu tür reklamların tümünü indirileceğini, esnafın yaşamış olduğu sıkıntıların en kısa sürede çözüleceğini ve herkesin eşit şartlarda çalışmalarının sağlanacağını sözlerine ekledi ve ilgili Ruhsat ve Zabıta müdürlüğüne toplantı anında yaşanılan hususlar ile ilgili talimatını verdi. Toplantı Ak Parti Bağcılar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Lokman Çağırıcı’nın 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ilçede gerçekleştireceği projeleri katılımcılara aktarması ile devam etti.