14.Kozmetik ve Güzellik Fuarı Muhteşem Şovlar İle Son Buldu

14.Beauty Eurasia Kozmetik ve Güzellik Fuarı İstanbul Berberler Odasının Organize Ettiği Muhteşem Şovlar İle Son Buldu

Gerçekleştirilecek olan Şov’lar öncesinde konuşma gerçekleştiren Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Federasyonu Başkan Adayı ve İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, “Bugün bu sahnede biz susacağız sanat konuşacak. Çok yakında şovlarımızı yurt dışında da gerçekleştirecek, Türk sanatkarının gücünü, sanatını tüm dünyaya izleteceğiz” dedi.

Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Federasyon Başkan Adayı ve İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz,Bizlere bugün bizlere unutulmaz şovlar izletecek olan İstanbul Berberler Odası Şov Ekibine, Kadir Alkan Şov Ekibine, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara’ya ve Erkek ve Bayan Şov Ekibinde, geleceğin berber ve kuaförü olacak olan Güngören Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerine, öğretmenlerine, katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan Ankara Berberler Odası Başkanı Sezayi Kara’ya, Antalya Berberler Odası Başkanı Yüksel Uzun’a ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine, esnaflarımıza, Isparta Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çelik’e, Bursa Kuaförler Odası Başkanı Saliha Geçici’ye, mesleğimize göstermiş oldukları ilgi alaka ve bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

14.Beauty Eurasia Kozmetik ve Güzellik Fuarı sırasıyla Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Erkek Şov Ekibi, Güngören Mesleki Eğitim Merkezi Şov Ekibi, Kadir Alkan Şov Ekibi, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Bayan Şov Ekibi ve İstanbul Berberler Odası Şov Ekibinin şovlarını gerçekleştirmeleri ile devam etti ve şovlar izleyecilerden tam not aldı.Şov'lar şov ekiplerine ve oda başkanlarına plaket takdim edilmesi ile son buldu.

14. Beauty Eurasia Kozmetik ve Güzellik Fuarının son günü İstanbul Berberler Odası Standın’da yoğun ziyaretçi akını, oda Başkanlarının ve sektör temsilcilerinin ağırlanması, Başkan Şükrü Akyüz’ün oda başkanları ile katılımcı firmaların standlarını ziyaret etmesi ve istişareler gerçekleştirmesi ile son buldu.