8.Hairist Kuaförlük ve Kariyer Günleri Gerçekleştirildi

8.Hairist Kuaförlük ve Kariyer Günleri, Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Başkan Adayı ve İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz'ün katılımı ile Şişli Meslek Yüksek Okulunda düzenlendi.

Kadın kuaförlerine yönelik gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda oda başkanı ve yöneticisinin yanı sıra Profesyonel kuaför ve berberler katılım sağladı.

Etkinlik öncesi Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Başkan Adayı ve İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, firma yetkilileri ve sektörün öncü isimleri ile istişareler gerçekleştirdi. Mersin Meslek Yüksek Okulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Öğretim Görevlisi Rıfat Aytar tarafından Başkan Şükrü Akyüz'e kendilerine göstermiş oldukları ilgi,alakalardan dolayı Teşekkür Belgesi takdim eti. 8.Hairist Kuaförlük ve Kariyer Günleri Yılın Meslek Onur Ödülü, Yılın En İyi Salon tasarımı ödülü ve yılın Kuaförü yarışmasında dereceye giren yarışmacılara plaket verilmesi ve şovların izlenmesi ile son buldu.