Eyüpsultan Esnafları İle Kahvaltılı Toplantı Gerçekleşti

Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken’in ilçede faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafına yönelik gerçekleştirmiş olduğu kahvaltılı toplantı Ak Parti Eyüpsultan ilçe Başkanı Adem Koçyiğit, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçede faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafının katılımı ile Eyüpsultan Osmanlı Park Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken’e berber esnafına göstermiş olduğu hassasiyet ve düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıdan dolayı teşekkürlerini sunarak başladı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Başkan Adayı Deniz Köken’e başarılar dileğinde bulunan Başkan Şükrü Akyüz, berber esnafının siyasetin nabzı olduğunu, berber esnafının ve İstanbul Berberler Odasının her zaman yerel yönetimlerin yanında olduğunu belirtti.

İlçede uygulanmakta olan Pazar tatili uygulamasının devam etmesini dileyen İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, ilçede camlarına afiş, pankart ve ışıklı tabela asarak haksız rekabete neden olan kişilerin olmadığını, bu konu hakkında yeni yönetiminde hassasiyet göstermesi gerektiğini vurguladı. İlçede kayıt dışı olarak faaliyet gösteren bazı iş yerlerinin olduğunu belirten Başkan Şükrü Akyüz, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra oda denetim personelleri tarafından tespit edilen ve ilçede kayıt dışı olarak faaliyet gösteren iş yerlerinin listesinin Eyüpsultan Belediye Başkanı ve ilgili birim başkan vekillerine teslim edileceğini, bu iş yerlerinin en hızlı şekilde kayıt altına alınması ve haksız rekabetin ortadan kalkması gerektiğini söyledi.

Başkan Şükrü Akyüz’den sonra konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Âdem Koçyiğit sözlerine katılımcıları selamlayarak başladı. Âdem Koçyiğit, “Eyüpsultan Belediye Başkan Adayımız çok kıymetli büyüğümüz Deniz Köken’in 25 yıldır hayata geçirdiği yüzlerce proje mevcut. İnşallah seçildikten sonra bu projeleri Eyüpsultanda da hayata geçirmesi kalıyor. Eyüpsultan’a 53 proje ile geliyoruz. Her mahallesine projeler sunuyoruz. Kadınların, çocukların, gençlerin ve yaşlılarımızın ön planda olduğu bir Eyüpsultan ile huzurunuzda olacağız. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kürsüye konuşmasını gerçekleştirmek için gelen son isim ise Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken oldu. Sözlerine katılımcıları selamlayarak başlayan Deniz Köken, “Şehirlerin insana, insanların ise siz berberlerimize kuaförlerimize ihtiyacı var. Sizlerin isteklerini, şikayetlerini ve taleplerini yakinen takip ediyorum ve çok iyi bir şekilde biliyorum. Biz yerel belediye başkanlarımız ile bir araya geldiğimizde bu hususları istişare ettik. İnşallah bundan sonraki süreci birlikte daha hızlı sürdüreceğiz. Bizler her zaman sizin ve odanız ile birlikteyiz. Bu sabahı bizlerle paylaştığınız için teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.