Sultangazi Esnaflarımızla Kahvaltılı Toplantı Gerçekleştirildi

Sultangazi Ak Parti İlçe Başkanlığı’nın ilçedeki esnaflarımıza yönelik gerçekleştirmiş olduğu kahvaltılı toplantı İstanbul Milletvekili Fatma Benli, Sultangazi Ak Parti Belediye Başkan Adayı Av. Abdurrahman Dursun, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Yönetimi ve ilçede faaliyet gösteren berber esnafının katılımı ile gerçekleşti.

Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, katılımcılara Ak Parti Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Dursun’u tanıttı.

Süleyman Yiğitoğlu’ndan sonra konuşmasını gerçekleştirmek için kürsüye gelen İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Protokolü ve katılımcıları selamladı ve kahvaltılı toplantıda emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerine başladı. İlçede esnaflarımızın yaşamış olduğu sıkıntılara değinen Başkan Akyüz, ilçede uygulanmakta olan Pazar tatili uygulamasının esnaflarımız tarafından çok benimsendiğini ve 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra da bu uygulamanın devam etmesi dileklerinde bulundu. Başkan Akyüz, Pazar tatili uygulamasını ihlal eden iş yerlerinin denetlenip gerekli müdahaleler yapılması, ilçede kayıt dışı olarak faaliyet gösteren iş yerlerine yönelik denetimler yapılmasını ve bu iş yerlerinin kayıt altına alınması gerektiğini belirtti. Haksız rekabete neden olan, camlarına afiş, pankart ve ışıklı tabela asan iş yerlerinin denetlenmesi ve hukuka aykırı asılan bu afişlerin bir an önce indirilmesini ve herkesin eşit şartlarda çalışması gerektiğini vurguladı. Başkan Şükrü Akyüz, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Sultangazi Belediye Başkan Adayı Abdurrhman Dursun’a başarılar dileyerek sözlerini noktaladı.

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz’den sonra konuşmasını gerçekleştirmek için kürsüye gelen Ak Parti Sultangazi Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Dursun, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra göreve geldikleri takdirde ilçede hayata geçireceği projeleri katılımcılara aktardı. Abdurrahman Durusu, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Pazar tatili uygulamasının devam edeceğini ve ihlal edenlere müdahale edileceğini, kayıt dışı olan iş yerlerinin denetlenip kayıt altına alınacağını ve ilçede camlarına afiş pankart vb ürünler asan iş yerlerinden bu afişlerin ve pankartların kaldırılacağının, ilçedeki tüm berber esnafını eşit şartlarda çalışacağının sözünü verdi.

Ak Parti Sultangazi Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Dursun’dan sonra konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, Ak Parti Hükümetinin ve belediyelerinin yapmış olduğu çalışmaları ve projeleri katılımcılara aktardı.

Sultangazi esnaflarımıza yönelik düzenlenen kahvaltılı toplantı soru cevap kısmına geçilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.