Modern Saç Kesimi Teknikleri ve Renklendirme Eğitimlerimiz Devam Ediyor

Modern Saç Kesimi Teknikleri Eğitimi Şirinevler Akademi Eğitim Salonunda Eğitmen Arca Acar, Saç Renklendirme Eğitimi İse Ceyda Acar tarafından verildi.

Eğitimin açılış konuşmasını gerçekleştiren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, eğitime verdiği önemin altını çizerek İstanbul Berberler Odasının eğitimlerinin devam edeceğini, tüm üyelerin bu eğitimleri almalarının sağlanacağını belirterek eğitimlerin meslek ve sektör için son derece önemli olduğunu söyledi.

Otuz kişilik gruplar halinde gerçekleşen eğitimlerin yanı sıra 10’ar kişilik gruplar halinde ise uygulamalı eğitimlerin çok kısa bir süre içerisinde başlayacağını ve esnafların bebek kafası üzerinde uygulama yaparak eğitimlere daha fazla hakim olacaklarını söyledi.

Başkan Şükrü Akyüz, "Değerli meslektaşlarım, katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Şimdiden alacağınız eğitimin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Eğitim programı renklendirme eğitmeni Ceyda Acar’ın teknik bilgilerini katılımcılara aktarması, üç farklı örgü eğitimin, saç renk kırma ve boya işlemleri eğitimini kafa üzerinde uygulaması ile başladı.

Eğitimin ikinci periyodu ise Modern Saç Kesimi Teknikleri Eğitmeni Arca Acar tarafından katılımcılara teknik bilgileri aktarması, kafa üzerinde iki farklı kesim tekniğini uygulaması ile devam etti.

Eğitim, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Arca Acar ve Ceyda Acar’ın katılımcılara sertifika vermesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.