Beşiktaş Esnafları İle Kahvaltılı Toplantı Düzenlendi

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat’ın Beşiktaş ilçesindeki esnaflarımıza yönelik gerçekleştirmiş olduğu kahvaltılı toplantı İstanbul Berberler Odası Başkan Vekili Hasan Kuru, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ve ilçedeki esnaflarımızın katılımı ile Ortaköy’de gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını katılımcıları selamlayarak gerçekleştiren İstanbul Berberler Odası Başkan Vekili Hasan Kuru, gerçekleştirilen organizasyonda emeği geçenlere ve seçim öncesinde esnaflarımızı bir araya getirip sorunlarını bizzat dinlemesi ve istişare yapılmasına imkân sağladıklarından dolayı Başkan Adayı Rıza Akpolat ve ekibine teşekkürlerini sundu.

Beşiktaş ilçesini hep beraber yöneteceğiz diyen CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat, “Esnaflarımızın Pazar tatili uygulaması ile ilgili taleplerini adil bir şekilde yürüteceğiz. Bu konu ile ilgili toplantı gerçekleştirecek, toplantımızda sandığı koyacağız ve herkesin adil bir şekilde oy kullanmalarına imkân tanıyacak, çıkan sonucun olumlu olması durumunda belediye meclisine taşıyacağız ve hayata geçireceğiz” dedi.

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat’ın organize ettiği kahvaltılı toplantı, başkan Akpolat’ın göreve geldikten sonra ilçede gerçekleştireceği projeleri katılımcılara aktarması ile devam etti.