AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Demir Odamızı Ziyaret Etti

AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Demir, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve esnaflarımız ile bir araya geldi.

Fatih Belediye Başkanı olarak görev yaptığı süreçte her zaman berber esnafının yanında olan Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Demir'e İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, esnafın her zaman abisi olan, sorunlarıyla yakından ilgilenen, odamıza ve esnaflarımıza göstermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu.

2.Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Demir ise berber esnafının kendisinde her zaman yerinin ayrı olduğunu söyleyerek görevde olduğu süreçte her zaman berber esnafının yanında olduğunu ve 24 Haziran seçimlerinden sonra ise berber esnaflarının yaşamış olduğu sorunlar ve çözüm yolları ile ilgili çalışmaları sürdüreceğini vurguladı.

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Günün anısına Mustafa Demir'e plaket takdiminde bulundu. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.