Anatomik Saç Kesimi ve İşletme Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi

İstanbul Berberler Odası ve Alpeda Filiz Çelik iş birliği ile Koray Alboğa'nın İşletme Yönetimi ve Kadir Alkan'ın Anatomik Saç Kesimi Teknikleri Eğitimi Şişli Meslek Yüksek Okulunda 350 berber meslektaşımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını katılımcıları selamlayarak gerçekleştiren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, "Bugün burada bizleri bir araya getiren Alpeda Filiz Çelik firmasına teşekkürlerimi sunuyorum. İstanbul Berberler Odası olarak eğitimlerimiz hız kesmeden devam ediyor ve edecekte. Sektörümüz için eğitimler olmazsa olmazımızdır. Ben katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Eğitimin ilk periyodu Kadir Alboğa'nın katılımcılara işletme yönetimi eğitimini aktarması ile başladı. Eğitimin ikinci periyodu ise Kadir Alkan'ın katılımcılara Anatomik saç kesimi tekniklerini anlatması ile devam etti ve eğitim Filiz Çelik Alpeda Firması adına Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü İsmail Tekinöz'e, Koray Alboğa ve Kadir Alkan'a plaket takdim edilmesi, katılımcılara sertifika verilmesi ile sonlandı.