FATİH ESNAFLARIMIZLA KAHVALTILI TOPLANTI DÜZENLENDİ

Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltılı toplantı Ak Parti Fatih Belediye Başkan Adayı M. Ergün Turan, Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti İlçe Başkanı Orhan Narin, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Fatih Berber Esnafının Katılımı ile gerçekleştirildi.

Protokolü ve katılımcıları selamlayarak sözlerine başlayan İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Fatih ilçesinde uygulanmakta olan Pazar Tatili Uygulamasının devamını dileyerek esnafın bu uygulamadan son derece memnun olduğunu belirtti. İlçede yok denilecek kadar az sayıda pankart asarak haksız rekabet ortamı yaratan ve kayıt dışı olarak faaliyet gösteren iş yerlerine 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra müdahale edilmesi ve bu iş yerlerinin de kayıt altına alınarak eşit şartlarda faaliyetlerini sürdürmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Başkan Akyüz, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Parti Fatih Belediye Başkan Adayı Ergün Turan’a başarılar diledi ve İstanbul Berberler Odasının her daim kendilerinin yanında olduğunu söyledi.

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz’den sonra konuşmasını gerçekleştirmek için kürsüye gelen Ak Parti Fatih Belediye Başkan Adayı Ergün Turan, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Fatih ilçesinde gerçekleştireceği tüm projeleri katılımcılara aktardı.  Bende sizlerden biriyim ve bende esnafım sizlerin isteklerini sıkıntılarını çok iyi bir şekilde biliyorum diyen Başkan Adayı Ergün Turan, geçmiş dönemlerdeki başkanların hayata geçirdiği uygulamaların, yapmış oldukları çalışmalar üzerine katlanarak kendisinin başkanlığı döneminde de devam edeceğini, herhangi bir aksaklıkta berber esnafının yaşamış olduğu sıkıntıları isteklerini ve taleplerini 31 Mart seçimlerinden sonra hızlı bir şekilde çözüleceğini söyledi.

Toplantı soru cevap kısmına geçilmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.