Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’ten Esnaflarımıza Veda Yemeği

Beykoz Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu veda yemeği Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcıları, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Başkan Vekili Hasan Kuru, İstanbul Kadın Kuaförler Odası Başkanı Haydar Alkoç ve Beykoz İlçesinde faaliyet gösteren Berber ve Kuaför esnafının katılımı ile Beykoz Koru Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını protokol ve katılımcıları selamlayarak gerçekleştiren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbileğin görevde olduğu süreçte mesleğe ve odamıza sahip çıktığını, esnaflarımızın talepleri doğrultusunda ilçede Pazar tatili uygulamasını hayata geçirdiğini, ilçede olası bir aksalıkta kendisi ve ekibi tarafından derhal çözüm bulunduğunu söyledi. İlçedeki esnaflara yönelik kültür gezileri, iftarlar gerçekleştirildiğini belirten Başkan Şükrü Akyüz, odamıza ve esnaflarımıza çok emeğiniz, çok desteğiniz var. Yapmış olduğunuz tüm çalışmalardan dolayı şahsım ve esnaflarım adına teşekkürlerimi sunuyor, bundan sonraki hayatınızda başarılar ve sağlık dolu bir ömür diliyorum şeklinde konuştu.

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz’den sonra konuşmasını gerçekleştirmek için kürsüye gelen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Çok değerli başkanlarımız, kıymetli esnaflarımız hepinizi en kalbi muhabbetle selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Başkanlarımız hangi anlamda bizlere başvurdu ise hem şahsım hem de görevli arkadaşlarım bu görevleri yerine getirmek için canla başla çalıştık. Bizlere Pazar tatili ile ilgili başvuru gerçekleştiğinde biz İstanbul Berberler Odası ile birlikte çalışma gerçekleştirdik ve sandık koyarak referanduma götürdük ve bu uygulamayı hayata geçirdik. Sizlere bir hakkım varsa analarınız ak sütü gibi sizlere helal olsun. Sizlerle birlikte bu gece burada olmak beni son derece mutlu etti. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbileğe İmzalı Beşiktaş formasının olduğu bir Beşiktaş çerçevesi, İstanbul Kadın Kuaförler Odası Başkanı Haydar Alkoç İse plaket takdim etti. Yemekli program hatıra fotoğrafı çektirilmesi, Beykoz Belediyesi tarafından başkanlara ve katılımcılara hediye takdim verilmesi ile sonlandı.