Permasharp Türkiye Dağıtım Firması Temmuz Temizlik Kozmetik A.Ş Firması Başkan Şükrü Akyüz'ü Aksaray Merkez'de ziyaret etti.

Temmuz Temizlik Satış Yöneticisi Şeref Öncel, Temmuz Temizlik Yönetim Kurulu Başkanı Şener Evgin Dizener gerçekleştirmiş oldukları ziyarette İstanbul Berberler Odasının gerçekleştireceği projelerde her zaman kendilerinin destek olacaklarını ve esnaflarımız adına çalışmaları oda ile koordineli şekilde gerçekleştirmek istediklerini belirttiler ve bu hususlar üzerine istişareler gerçekleştirildi.

Temmuz Temizlik Kozmetik A.Ş firmasına, odamıza, esnaflarımıza vermiş oldukları destek, Başkan Şükrü Akyüz'e yönelik gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.