4.Geleneksel Piknik Festivalimiz Düzenlendi

İstanbul Berberler Odasının üyelerine, eşlerine ve çocuklarına yönelik gelenekselleştirdiği piknik etkinliğinin dördüncüsü 20 Ağustos Pazar günü Eyüp Belediyesi piknik alanında düzenlendi.

Pikniğe Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Muzaffer Garip, İstanbul Deri Konfeksiyoncular Odası Başkanı Aziz Şentürk, İstanbul Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Karaman,İstanbul Milli Piyangocular Odası Başkanı Ahmet Yazıcı, Ankara Kuaförler Odası Başkanı Bülent Erdoğan, Ankara Berberler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Kara, Ankara Berberler Odası Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Özben, Küçükçekmece Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Lütfi Demir, Van Cleef Vip Berberi Özcan Tekcan, Estetica Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Erkan Güzel, Sponsor Firmaların Temsilcileri ve İstanbul Berberler Odasına kayıtlı esnaflar, eşleri ve çocuklarının katılımıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Berberler Odasının 4.Geleneksel Piknik etkinliği organizasyon sunucusu Ercan Ahi’nin üyelerimiz eşleri ve çocuklarına yönelik gerçekleştirmiş olduğu çeşitli yarışmalar ve müzik shovları ile başladı. Çocuklar için kurulan oyun alanlarında çocuklar gönlünce eğlenirken, üyeler ve aileleri içinde çeşitli yarışmalar, turnuvalar ve etkinlikler düzenlendi.

Pikniğin açılış konuşmasını gerçekleştiren İst. Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, “değerli Kağıthane Belediye başkanımız Fazlı Kılıç, çok kıymetli oda başkanı arkadaşlarım, pikniğimize sponsor olan firmaların temsilcileri ve siz değerli meslektaşlarım hepiniz etkinliğimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bugün çok güzel bir etkinlik yaşayacağız. Yarışmalar, çekilişler ve hediyelerimiz güne damga vuracak, sanatçılarımız Ferman Toprak ve Ünsal Yörür sizlere unutulmaz bir gün yaşatacaklar” dedi.

Sponsor Belediyeler ve Firmalara teşekkürlerini sunan İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan başta Piknik alanının ev sahibi olan Eyüp Belediyesine, ses, sahne, yemek ve masa sandalye sponsorumuz olan Fatih Belediyesine, masa sandalye temini sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane, Güngören, Şişli, Eyüp Belediyesine, esnaflarımızın etkinlik alanına ulaşımlarının sağlanması için otobüs tahsis eden ilçe belediyelerine, sponsor firmalarımız Estecenter, Alpeda Filiz Çelik, Fonex Kozmetik, Hanoğlu Kozmetik, Rapıdent, Design Kuaför Mobilyaları, Avrupa Kozmetik, Rebul, Medical Park Hastanesi, Eylül Kartaltepe Anaokulu, Elips Mekanik, Ariston firmalarına teşekkürlerini  sundu.

Başkan Şükrü Akyüz’den sonra konuşmasını gerçekleştirmek için kürsüye gelen Kağıthane Belediye Başkanı Sn. Fazlı Kılıç, “Çok kıymetli esnaflarımız ve aileleri etkinliğinize hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Bu güzel etkinliğe katılımımdan dolayı son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim. Muhteşem bir etkinlik ve muhteşem bir kalabalık. Bizleri sizlerle buluşturan İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz’e, etkinlikte emeği geçen herkesi tebrik ediyor, her zaman berber esnafının ve odanın yanında olduğumu bilmenizi istiyorum. Ben hepinize iyi eğlenceler diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

İstanbul Berberler Odasının 4.Geleneksel Piknik etkinliği organizasyon sunucusu Ercan Ahi’nin üyelerimiz eşleri ve çocuklarına yönelik gerçekleştirmiş olduğu çeşitli yarışmalar ile başladı. Çocuklar için kurulan oyun alanlarında çocuklar gönlünce eğlenirken, üyeler ve aileleri içinde çeşitli yarışmalar, tavla turnuvası ve etkinlikler düzenlendi.

Yarışmalardan sonra sahne alan Ünsal Yörür ve Ferman Toprak esnaflarımız ve ailelerine unutulmaz müzik ziyafeti sundular. Etkinlik sponsor firmaların stand alanlarının gezilmesi ve çekilişler yapılarak esnaflarımıza hediyeler takdim edilmesi ile son buldu.