Etiler Huzurevi Sakinlerine Saç ve Sakal Bakımı Yapıldı

Ahilik haftası kapsamında Etiler Huzur evinde gerçekleştirilen etkinliğe Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay, İstanbul İl Ticaret Müdürlüğü Temsilcileri, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, yönetim kurulu üyeleri, esnaflarımız, Etiler Huzurevi Müdürü Nadir Demirağ Sarıyer Atatürk Mesleki Eğitim Merkezi berberlik ve kuaförlük öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Etkinlik Başkan Şükrü Akyüz ve yönetiminin huzur evi sakinleri ile sohbet etmesi ve kendilerine karanfil takdim etmesi ile başladı.

Etiler Huzurevinde ki etkinlik gerçekleşirken aynı dakikalarda Prof. DR. Fahrettin Kerim Gökay ve Nilüfer Gökay huzurevi sakinlerine saç ve sakal bakımı yapıldı. Buradaki etkinliğe ise Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İl Müdürü Mustafa Çalışkan, Huzur Evi Müdürü Mahfuz Sunar, İstanbul Berberler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kuru berber esnaflarımız ile birlikte katıldı.

Erkeklere Saç kesiminden sakal traşına, Bayanlara cilt bakımından, maniküre kadar birçok noktada uygulamalar gerçekleştirilen etkinlikte onlarca huzur evi sakininin aynaya baktıklarında daha mutlu olması sağlandı.

Etkinliğe katılan esnaflar ve öğrenciler böyle güzel bir etkinlikte yer almaktan son derece mutlu olduklarını belirterek etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular.

Etkinlikler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sonlandı.