Sultangazi Huzurevi Sakinlerine Saç Sakal Bakımı Yapıldı

Ahilik haftası kapsamında Sultangazi Huzurevi sakinlerine saç sakal bakımı yapıldı.

Etkinlik İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Başkan Vekili Hasan Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçede faaliyet gösteren esnaflarımız, Sultangazi Huzurevi Müdüresi Hilal Çalık Özdemir, Müdür Yardımcısı Hüseyin Batman'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Ziyarette Başkan Şükrü Akyüz ve beraberindekiler huzurevi sakinleriyle sohbet ettiler, karşılıklı konuştular.

Saç kesiminden sakal traşına, kadar birçok noktada uygulamalar gerçekleştirilen etkinlikte huzur evi sakinlerinin aynaya baktıklarında daha mutlu olmaları sağlandı.

Sultangazi Huzurevi Müdüresi Hilal Çalık Özdemir ise bu tür ziyaretler yaşlılarımızı çok memnun ediyor. Yaşlılarımızı ziyaretlerinizle onurlandırdığınız için başta İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ve beraberindekilere çok teşekkür ediyorum. “diye konuştu.