Başkan Şükrü Akyüz’den Öğretmenlere Ziyaret

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Öğretmenler Günü Münasebeti İle Küçükçekmece Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret etti.

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle Küçükçekmece Mesleki Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette konuşmasını gerçekleştiren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, “Sn. Müdürüm, Değerli Müdür Yardımcılarımız ve çok kıymetli öğretmenlerimiz. Bugün sizler için çok önemli bir gün. Bizler için ise sizler çok önemlisiniz. Özellikle temsil ettiğimiz kurum olan erkek berberi esnaflarımız için çok önemli insanlarsınız. Bu güzel ve özel gününüzü Başta Ulu Önder ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere siz değerli öğretmenlerimizin ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum”

İstanbul’da bulunan tüm mesleki eğitim merkezleri ile irtibat içerisindeyiz ve zaman zaman ziyaretlerimizi gerçekleştiriyor, öğrencilerimiz ile bir araya geliyoruz diyerek sözlerini sürdüren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, İstanbul Berberler Odası Şirinevler İrtibat Bürosu’nda eğitim salonunun açıldığını ve modern saç kesme teknikleri eğitiminin ve saç renklendirme eğitimlerinin öncelikle oda üyelerine daha sonrasında ise mesleki eğitim merkezlerinde okuyan öğrencilere verileceğini belirterek hedeflerinin tüm öğrencilerin bu fırsattan yararlanmaları olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Küçükçekmece Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Lütfi Demir, “Çok kıymetli başkanım ve yönetim kurulu üyeleri bugün sizleri burada ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Tüm çalışan personel arkadaşlarım adına bizlere göstermiş olduğunuz ilgi alaka ve destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Öğretmenlerin yapmış olduğu çalışmalardan, göstermiş olduğu emeklerden dolayı kendilerine minnettar olduğunu belirten Başkan Şükrü Akyüz, Öğretmenler günü nedeniyle Küçükçekmece Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenlerine hediye takdiminde bulundu. Küçükçekmece Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Lütfi Demir ise Başkan Şükrü Akyüz’e günün anısına plaket takdim etti.