Şükrü Dudu'nun Hayat Makas Atmak Adlı Kitabının Hayırlı Olsun Ziyareti Gerçekleştirildi

Oda Üyemiz Şükrü Dudu’nun Çıraklığından günümüze kadar gelerek gerçekleştirmiş olduğu yükselişini, hayallerini ve başarı hikâyesini kaleme aldığı, yeni nesillere yol haritası olacağına inandığımız ve 7. baskıya girerek satış rekorları kıran “Hayata Makas Atmak” adlı kitabının hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Şükrü Dudu’nun Zorlu Center Avm’de bulunan İş yerinde İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde Başkan Şükrü Akyüz, Şükrü Dudu’ya kitap şeklinde bir plaket takdiminde bulundu ve Şükrü Dudu’yu tebrik etti.

Plaketini teslim alan Şükrü Dudu, “Çok değerli Başkanımız, abim, büyüğümüz ve Ustamız Şükrü Akyüz’ün gerek mesleğimize gerekse şahsıma çok fazla katkısı olmuştur. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaret plaket töreninden sonra Şükrü Dudu’nun İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ve Beraberindekilere kitabını imzalaması ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sonlandı.