Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nu Makamında Ziyaret Ettik

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Başkan Vekili Hasan Kuru ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali İğdeli ile birlikte Başakşehir Belediye Başkanı Sn. Yasin Kartoğlu’nu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Başakşehir ilçesindeki esnaflarımızın beklentilerinin ve isteklerinin İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz tarafından aktarıldığı görüşmede Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, geçmiş yıllarda berber esnaflarına yönelik yapılan çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

Başkan Kartoğlu, Başakşehir Belediyesinin her zaman ilçedeki berber esnaflarına yönelik düzenlenecek olan eğitimlerde, sosyal ve kültürel etkinliklerde desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti.

Başkan Yasin Kartoğlu’na misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.