Saç Kesim Teknikleri, Renklendirme Eğitimlerimiz Devam Ediyor

Modern Saç Kesim Teknikleri ve Renklendirme Eğitimlerimiz Devam Ediyor,

Anadolu Yakası Esnaflarımıza Modern Saç Kesimi Teknikleri ve Renklendirme Eğitimi Gerçekleştirildi

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz'ün katılım sağladığı eğitim, Filiz Çelik Alpeda'nın Ümraniye Showroomunda, Alpeda Filiz Çelik Sponsorluğunda gerçekleşti.

Eğitimin açılış konuşmasını esnafları selamlayarak gerçekleştiren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, eğitimin meslek ve sektör için son derece önemli olduğunu belirtti. Başkan Akyüz, düzenlenen eğitimlerin 30 kişilik gruplar halinde gerçekleştiğini söyleyerek çok kısa bir süre içerisinde kafa üzerinde uygulamalı eğitimlerin gerçekleştirileceğini ve İstanbul Berberler Odasının eğitimlerinin devam edeceğini söyledi. Başkan Şükrü Akyüz, “Bugün burada bizlere eğitim salonunu tahsis eden ve eğitimimizin sponsoru olan Alpeda Filiz Çelik Firmasına ve temsilcilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdiden alacağınız eğitimin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Eğitim seminerinin ilk periyodu eğitmen Arca Acar’ın katılımcılara modern saç kesim teknikleri eğitimi vermesi ve kafa üzerinde farklı kesim tekniklerini katılımcılara aktarması ile başladı.

Eğitimin ikinci periyodu ise Örgü ve Renklendirme eğitmeni Ceyda Acar’ın örgü teknikleri ve saç renk kırma, renklendirme eğitimlerini kafa üzerinde uygulaması ve katılımcılara anlatması ile eğitim devam etti.

Eğitim semineri İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Arca Acar ve Ceyda Acar'ın katılımcılara sertifika vermesi, Alpeda Filiz Çelik firmasının ise Alpeda Filiz Çelik Showroomunu ziyaret eden üyelerimize hediye sinema bileti vermesi ile son buldu.