İstanbul Berberler Odası ve Alpeda Filiz Çelik İş Birliği İle Kişisel Gelişim Eğitimi ve Kadir Alkan Şov Gerçekleştirildi

İstanbul Berberler Odası ve Filiz Çelik Alpeda firması iş birliği ile oda üyelerine yönelik kişisel gelişim eğitimi ve Kadir Alkan Saç Şov Fatih Belediyesi Çatladıkapı Sosyal Tesislerinde düzenlendi.

Eğitime, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Filiz Çelik Alpeda Yönetim Kurulu Üyesi Genel Müdür Alper Çelik, Filiz Çelik Alpeda Türkiye Satış Pazarlama Müdürü İsmail Tekinöz, Özcan Tekcan, Kadir Alkan ve İstanbul Berberler Odası’na kayıtlı esnaflar katılım sağladı.

Eğitimin açılış konuşmasını gerçekleştiren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, sözlerine katılımcıları selamlayarak ve katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladı. Başkan Şükrü Akyüz, “Bugün bizlere bu salonu tahsis eden Fatih Belediye Başkanı Sn. Hasan Suver’e, eğitimimizin sponsoru ve her zaman berber esnafının, odamızın yanında olan Alpeda Filiz Çelik firmasına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kişisel gelişim, modern saç kesimi teknikleri ve renklendirme eğitimlerinin sektör için çok önemli olduğunu söyleyen İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, bugün gerçekleşecek olan kiisel gelişim eğitiminin giyim kuşam, beden dili iletişim ve pazarlama konularını içereceğini belirtti. Başkan Akyüz, “Birazdan Eğitmenimiz Devrim Ersöz tarafından alacağınız eğitimin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Eğitimden sonra ise Kadir Alkan sizlere bir şov gerçekleştirecek” şeklinde konuştu.

Kişisel gelişim eğitimi eğitmen Devrim Ersöz’ün katılımcılara İş hayatında fark yaratmak, yeni yüzyılın satış teknikleri, zor müşterilerle iletişim, etki ve ikna, kişisel liderlik, kendini, çalışanı işi ve müşteriyi yönetmek, beden dili, etkili ve verimli işletme yönetimi konularını anlatması ile başladı. Eğitimin sonuna doğru Devrim Ersöz tarafından gerçekleştirilen bir yarışmada yarışmanın 1,2 ve 3’ncülerine Devrim Ersöz kitaplarını hediye etti.

Kişisel gelişim eğitim sonrasında ise sahne alan Kadir Alkan, izleyenlere dört farklı saç şovu gerçekleştirdi. Eğitim, Kadir Alkan’ın saç şovu ile ilgili soruları cevaplaması, katılımcılara sertifika takdim edilmesi ile son buldu.