İSTANBUL BERBERLER ODASI OLARAK AHİLİK ETKİNLİĞİMİZ DEVAM EDİYOR

Bu günde Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi Sakinlerine Saç Sakal Bakımı Yapıldı

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Zeytinburnu Huzurevi sakinlerine İstanbul İl Ticaret Müdürlüğü Temsilcileri, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Zeytinburnu Muhsin Ertuğrul Meslek Eğitim Müdürü Lütfü Can, Huzurevi Müdür Yardımcısı Serdar Saygı, İstanbul Berberler Odası Denetim Kurulu Başkanı Hüseyin Gezer ve esnaflarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Ziyaret, huzurevi sakinleri ile sohbet edilmesi ile başladı. Başkan Akyüz ve beraberindekiler huzurevi sakinlerine saç sakal bakımı gerçekleştirirken huzurevi sakinlerinin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi Müdürü etkinliğe katılım ve desteklerinden dolayı başta İstanbul İl Ticaret Müdürlüğü Temsilcilerine, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ve beraberindekilere teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür etkinlikler huzurevi sakinlerimizi hem mutlu ediyor, hemde aynaya baktıklarında moral motivasyonları yükseliyor şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen ziyaret bakımların yapılmasının ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.