İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Şükrü Akyüz, Kurtuluş savaşına önderlik eden Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarıyla birlikte ülkemizin kaderini değiştirerek, çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin temellerini atmıştır. Cumhuriyet, milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adıdır.

Türk Milleti Cumhuriyet ile birlikte vatandaşlık seviyesine ulaşmış, varlığı ve iradesiyle devletin yegane sahibi haline gelmiştir. Şanlı bir tarihe ve büyük bir medeniyet birikimine sahip olan büyük milletimizin, özgürlük ve bağımsızlığının simgesi olan Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümünü büyük bir gurur, coşku ve mutlulukla kutluyoruz.

Cumhuriyetimizin 94.yaşını idrak etmenin gururuyla Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun“ dedi.

İstanbul Berberler Odası Yönetim ve Denetim Kurulu Adına Başkan Şükrü Akyüz