Başkan Şükrü Akyüz’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Akyüz mesajında şunları kaydetti:

“Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 96.yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği eşsiz kahramanlıklarla, vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhuyla, verdiği mücadeleyle büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir. Bizler, emanet aldığımız vatanımızı her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle birlik ve beraberlik içinde çalışmakta, ecdadımızın bize emaneti olan Cumhuriyetimizi hakkıyla muhafaza ve müdafaa ederek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği ‘Muasır Medeniyetler’ seviyesinin üzerine çıkma hedefine kararlılıkla ilerlemekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyor; ulusumuza eşsiz zaferler kazandıran, başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O'nun silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, saygılar sunuyorum."