Üyelerimiz Ezici Oy Çoğunluğuyla Şükrü Akyüz’le Yola Devam Dedi

Şükrü Akyüz ve Yönetimi Güven Tazeledi

İstanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Ocak Pazar günü İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kongreye Ak Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Temel Yaşar Çoruh, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk,İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, Konya Berberler Odası Başkanı Veli Baranok, Tokat Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Turan Ulaşlı, Antalya Berberler Odası Başkanı Yüksel uzun, Ankara Berberler Odası Başkanı Sezayi Kara, İstanbul Oto Sanatkarları Odası Başkanı Mustafa Keskin, İstanbul Lokantacılar Odası Başkanı Sait Karabağlı, İstanbul Oto Galericiler Odası Başkanı Kenan Taşlıdağ, Bağcılar Şoförler Odası Başkanı Mustafa Nuhoğlu, İstanbul Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Aşa, İstanbul Trikotaj ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Duran Yalçınkaya, İstanbul Ayakkabı Freze Esnaf Odası Başkanı Mücahit Çetin, İstanbul Büfeciler Odası Başkanı Mustafa Şimşek, İstanbul Terziler Odası Başkanı Turan Aydoğdu, Oda Avukatımız Yaşar Pamuk, Recep İbrahimoğlu, Mali Müşavir Süleyman Sökmen ve İstanbul Berberler Odasına kayıtlı esnafları katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığını Kartal Kadın ve Erkek Berberleri Esnaf Odası Başkanı Âdem Etirli, yardımcılığını ise Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı gerçekleştirdi.

Genel Kurul’da konuşma gerçekleştiren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, “Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz. Yıllar öncesine dönüp baktığımda bugün burada bir genel kurul yapmayı hayal olarak görebilirdik. Bugün İstanbul’umuzun en güzide kongre merkezinde örnek bir genel kurul icra edeceğiz. Geride bıraktığımız yıllara baktığımızda göreve gelişim ile gerek odamız gerekse mesleğimiz çok fazla ilerleme kaydetti. Bunu az önce yayınlanan slide ve tanıtım filminde de sizler gördünüz. Ben ve ekibim sizlere hizmet etmek için canı gönülden çalışıyoruz ve sizler bizleri bu ulvi göreve layık gördükçe çalışmaya devam edeceğiz. Birazdan gerçekleştirilecek olan Genel Kurulumuzun hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İki liste ile girilen kongrede kırmızı oy pusulalarıyla İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ve yönetimi 1121 oy alıp güven tazelerken, sarı oy pusulası ile seçime giren İstanbul Berberler Odası Başkan Adayı Adem Altuntaş ve Yönetimi 188 oy aldı.