Modern Saç Kesimleri ve Renklendirme Eğitimimiz Gerçekleştirildi.

İstanbul Berberler Odası, Şirinevler İrtibat ve Eğitim Bürosunda Wella Professionals Sp Men Renklendirme Eğitimi ve Pivot Point Türkiye tarafından Modern Saç Kesim Teknikleri Eğitimimiz Gerçekleştirildi.

Düzenlenen eğitime İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Pivot Point Türkiye Eğitmeni Sinan Ergün, Wella Professionals Türkiye Sp Men Renklendirme Eğitmeni Barış Durmaz ve esnaflar katıldı.

Wella sponsorluğunda gerçekleştirilen eğitim İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz’ün açılış konuşması ile başladı. Başkan Akyüz açılış konuşmasında, gerçekleştirilen eğitimlerin oda üyesi olan tüm esnaflara yönelik düzenleneceğini belirterek üyelerini 30 kişilik gruplar halinde eğitimlere davet edeceğini söyleyerek katılımcılara eğitimin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Eğitim semineri, Pivot Point Türkiye Eğitmeni Sinan Ergün’ün Pivot Point Sistemi ile Saç Kesim Teknikleri ile ilgili teknik bilgileri katılımcılara sunması ve canlı model üzerinde uygulama gerçekleştirmesi, Wella Renklendirme Uzmanı Barış Durmaz’ın Sp Men Renklendirme Eğitimi gerçekleştirmesi, ve katılımcı esnaflarımızın eğitmen Sinan Ergün ile beraber bebek kafası üzerinde uygulama örnekleri gerçekleştirmesi ile sonlandı.

Eğitim İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ve Eğitimciler ile birlikte katılımcı esnafa sertifika takdim edilmesi, İstanbul Berberler Odası tarafından oda üyelerine özel olarak çıkartılan Esteticamen dergisinin üyelere takdim edilmesi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.